MONOPOLY BURGER

Recentebeoordeling


4 sterren uit 421 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Monopoly Burger. Meer weten? Ontdek meer

19 jan 2023 om 15:15 I paid 1 euro for extra jalapeño for the 2nd time in a row and I did not get it
13 jan 2023 om 19:44 I wrote a note for every item not to have onions, I got all the items with a lot of onions mixed with the pickles, so even separating them was very frustrating and can't be fully done. Food was very cold as well. Very disappointing.
12 jan 2023 om 12:21 Vers en Lekker!
6 jan 2023 om 0:03 Had de nachos en de banaan milkshake besteld. Nachos waren warm bezorgd. Milkshake was ijskoud bezorgd. Top. De monopolysaus vond alleen te intens van smaak voor bij de nachos. Mss id burgers past t beter. Maar ik ga zeker nogmaals hier bestellen.
1 jan 2023 om 19:54 Bezorging en eten top !
26 dec 2022 om 20:54 Het was lekker hoor. Maar de vraag of ze de tomaat niet op de hamburger willen doen, wordt niet voor niets gesteld. Je zou zeggen: dat moet goed kunnen gaan. Maar kennelijk toch niet.
22 dec 2022 om 19:36 Eten was heerlijk en warm!
13 dec 2022 om 20:30 Kwam warm aan! Eindelijk eens een plek waar ze goed naar de aantekeningen kijken. Eten was top!
6 dec 2022 om 19:53 Heel lekker eten (nacho loco, burgers en hotdogs). Ik bestel vaker, en ben altijd blij.
23 nov 2022 om 19:00 Eten was koud, verspil je geld niet hier.
14 nov 2022 om 19:20 Vieze eten slechte service
13 nov 2022 om 19:03 Super lekker! Snel bezorgd, het eten was nog warm! Bedankt voor het extraatje, altijd leuk. De nachos locos aanrader! Voor mij een blijvertje.